top of page

Verdures de temporada per fer a la brasa


El mes de febrer és un moment ideal per gaudir de les verdures de temporada a la brasa. Aprofitant els productes frescos i locals, podem crear plats deliciosos i saludables (com els que fem a L’Hort d’Ullastrell!).

En aquest article, t'expliquem quines verdures de temporada pots utilitzar i com preparar-les a la brasa per aconseguir un resultat deliciós.


Col de Brusel·les:

La col de Brusel·les és una verdura que es troba en plena temporada a febrer. Per a preparar-les a la brasa, renta les cols i talla'ls per la meitat. A continuació, frega-les amb una mica d'oli d'oliva, sal i pebre. Col·loca-les a la graella de la brasa i deixa-les coure fins que estiguin tendres i lleugerament tostades. Serveix-les com a acompanyament o com a plat principal.


Carbassó:

El carbassó és una altre opció fantàstica per a la brasa. Tallat en rodanxes gruixudes, frega'l amb oli d'oliva i condiments com ara all i herbes aromàtiques. A la graella, asseu les rodanxes de carbassó fins que estiguin tendres i amb marques de brasa. Afegeix una mica de llimona fresca per realçar els sabors abans de servir-les.



Pastanaga:

Les pastanagues són verdures dolces i suculentes que poden ser una meravella a la brasa. Pela les pastanagues i talla-les en trossos llargs i primes. Renta-les bé i frega-les amb oli d'oliva, mel i una mica de sal. A la brasa, col·loca les pastanagues fins que estiguin toves i lleugerament caramel·litzades. Aquesta combinació de dolç i salat serà tot un encant per als teus sentits.


Cebes:

Les cebes a la brasa ofereixen un sabor intens i fumat que és simplement deliciós. Pela les cebes i talla-les en quarts o en rodanxes gruixudes. Frega-les amb oli d'oliva, sal i pebre. Asseu les cebes a la brasa fins que estiguin ben tendres i caramel·litzades. Serveix-les com a acompanyament per a carns a la brasa o com a ingredient per a altres plats.


Bròquil:

El bròquil és una verdua que es pot gaudir durant tot l'any, però a febrer encara està en temporada. Separa el bròquil en flors petites i renta-les bé. Frega-les amb oli d'oliva, sal i espècies com ara pebre negre i paprika fumada. A la brasa, cuina les flors de bròquil fins que estiguin tendres i lleugerament caramel·litzades. Aquest plat és una opció saludable i plena de sabor.




Aprofitant les verdures de temporada i preparant-les a la brasa, podràs gaudir de plats saludables i saborosos. Gaudeix d'aquests plats de verdures de temporada plens de sabor i textures. Bon profit!







Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís encara és intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.

Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim cada migdia de dilluns a dissabte. Ens aconseguireu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!


bottom of page