top of page

Torrades de L’Hort

Torrades de L’Hort


Les torrades són una opció ideal quan busques un pica pica ràpid i lleuger per satisfer la gana en poc temps. Són versàtils, delicioses i es poden preparar amb una gran varietat d'ingredients.

En aquest article, us presentarem les torrades com una opció de pica pica i us mostrarem un exemple d'una torrada clàssica amb escalivada, tonyina i anxova que preparem a L’Hort d’Ullastrell.


Les torrades com a opció de pica pica:

Les torrades són una forma pràctica de gaudir d'un àpat lleuger. Pots fer servir diferents tipus de pa, com baguette, pa integral o pa de sègol, i torrar-lo lleugerament per obtenir una textura cruixent. Les torrades són perfectes per servir com a aperitius en reunions informals o per calmar la gana quan tens pressa.


Torrada amb escalivada, tonyina i anxova:

Una de les opcions clàssiques de torrada és la combinació d'escalivada, tonyina i anxova. L'escalivada és una deliciosa preparació de verdures rostides, com ara pebrots, albergínies i cebes, que es combina perfectament amb el sabor de la tonyina i l'anxova.


  • Preparació:

Per fer aquesta torrada, rostiu els pebrots i les albergínies al forn o directament a la flama del foc fins que la pell s'arrugui i es desprengui fàcilment. Després, retira la pell, les llavors i talla'ls a tires fines. Pela i talla una ceba a rodanxes fines i també afegeix-la a la barreja.


  • Muntatge:

Torra les llesques de pa lleugerament fins que estiguin cruixents. Unteu cada llesca amb una mica d'oli d'oliva verge extra. A continuació, col·loca una generosa quantitat de la barreja d'escalivada a cada torrada. Afegeix una capa de tonyina esmicolada i finalment, col·loca una o dues anxoves a sobre.


Opcional:

Pots afegir un toc de sabor extra amb ingredients com olives negres, tàperes o julivert fresc picat. També podeu ruixar una mica d'oli d'oliva addicional i unes gotes de vinagre de vi negre per realçar els sabors.




Explora altres opcions de torrades.


A més de la torrada amb escalivada, tonyina i anxova, hi ha moltes altres combinacions delicioses que pots tastar. Algunes opcions populars inclouen torrades amb alvocat i ou poché, torrades de salmó fumat amb formatge crema i anet, o torrades de tomàquet amb mozzarella i alfàbrega fresca. La versatilitat de les torrades et permet ser creatiu i combinar ingredients segons les teves preferències.



Les torrades són una opció fantàstica quan busques quelcom ràpid i lleuger. La combinació d'ingredients en una torrada, com l'escalivada, la tonyina i l'anxova, et pot proporcionar una explosió de sabors mediterranis. Anima't a explorar diferents opcions de torrades i experimenta amb els teus ingredients preferits. Gaudeix d´aquestes delicioses i pràctiques torrades en qualsevol ocasió, vine a probar la de L’Hort d’Ullastrell!




Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís encara és intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.

Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim cada migdia de dilluns a dissabte. Ens aconseguireu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!

bottom of page