top of page

Menú per jornades laborals

Menú per jornades laborals

Avui, compartim amb vosaltres la solució gastronòmica perfecta, per a totes aquelles persones que desitgen gaudir d'un àpat deliciós i equilibrat, sense haver de preocupar-se per cuinar cada dia.


L’Hort d'Ullastrell som un restaurant molt casolà, situat a Terrassa, on la bona cuina i la salut es converteixen en un tàndem insuperable.


Som conscients que en el vertiginós món en el que vivim, la prioritat de molts professionals és complir amb les seves obligacions laborals de manera eficient. Aquest enfrontament de deures es tradueix en sacrificis que afecten significativament la nostra qualitat de vida, com a mostra tenim nostra alimentació. És molt senzill caure en la temptació del menjar ràpid, els plats precuinats, o de les opcions poc saludables, ja que són molt més còmodes i ens estalvien temps.


Però, a quin preu ho estem fent? Hem de tenir present que la nostra salut és el que més hauria d'importar-nos i que una mala alimentació pot afectar-la tant a ella com al nostre rendiment i a la nostra qualitat de vida en general.


Des de L’Hort d’Ullastrell us portem una proposta que us serà molt difícil rebutjar, el nostre menú de migdia en dies laborables.




Menú feiners de L’Hort d’Ullastrell

És molt simple, només has de seleccionar 1 Principal i 1 Postre i afegir-ho a la teva cistella de compra.


Fent la teva comanda abans de les 11h. pots passar-te a buscar-ho pel restaurant, i recorda que també pots programar una comanda fins a 7 dies abans. Link


El nostre secret és que tots els nostres plats s'elaboren en la nostra cuina de manera artesanal, inspirant-nos en receptes antigues, amb productes frescos i amb molt d'afecte. La nostra fi és proporcionar un menú feiner que combini el millor dels sabors tradicionals amb un bon equilibri nutricional.


Perquè un bon menjar, saludable i casolà no té perquè ser avorrit ni desproveït de sabor.



En definitiva


En definitiva, cuidar de la nostra alimentació durant les jornades laborals és una forma de cuidar de nosaltres mateixos. Un àpat saludable ens proporciona l'energia necessària per enfrontar el nostre dia a dia, manté la nostra ment clara i a més de permetre'ns mantenir-nos centrats i productius.


Per aquest motiu no et conformis amb el menjar ràpid, i sacrifiquis la teva salut. Vine a l'Hort d'Ullastrell i nosaltres cuinarem per tu un àpat on el sabor, la salut i la comoditat es donen la mà. Gaudeix del nostre menú feiners i deixa les preocupacions de banda.


Ens veiem aviat!


bottom of page