top of page

Restaurant de cuina tradicional a Terrassa

L’Hort d’Ullastrell és el vostre restaurant de cuina tradicional a Terrassa. Amb 20 anys d’experiència als fogons, preparem cada dia les receptes casolanes amb tota la il·lusió perquè gaudiu dels nostres plats.


Què entenem per cuina casolana?

Un restaurant de cuina casolana és aquell que prepara els plats com a casa, és a dir, sense passar per processos industrials. La cuina casolana és senzilla i sense articis, és autèntica, saludable i natural.


Avantatges de la cuina casolana

Els avantatges de la cuina casolana són molts. El més destacable és que s’utilitzen ingredients naturals i, per tant, pots saber amb certesa què estàs menjant. Els plats casolans són de major qualitat que els processats, precisament per aquesta matèria prima de qualitat que s’utilitza. A més a més, la selecció d’ingredients està molt controlada i no afegim additius per potenciar el sabor ni res artificial. Els nostres plats no ho necessiten! A L’Hort d’Ullastrell som un restaurant de cuina casolana de Terrassa i ens encanta que així sigui.


Inconvenients de la cuina casolana

La cuina casolana té un inconvenient: necessita temps. Per nosaltres això no és, ni molt menys, un obstacle. A L’Hort d’Ullastrell ens encanta la nostra feina i la fem amb molt de gust. Si per vosaltres el temps és una dificultat important, no us preocupeu. Tots els nostres plats estan disponibles per emportar. Cada cap de setmana us presentem els suggeriments que hem preparat juntament amb la nostra carta. Entrants, verdures i carns a la brasa, plats tradicionals i postres. Ho teniu tot disponible per gaudir a casa tranquil·lament. Entre setmana, si ho preferiu, us oferim el nostre Menú feiners per emportar. Una molt bona opció per gaudir a la feina del nostre dinar i oblidar-se de cuina i fogons. I per suposat, el restaurant el mantenim obert, però sempre us recomanem reservar.


El xup-xup

Les receptes necessiten el seu temps a foc lent, amb el nostre estimat xup-xup. Les preparacions tradicionals, que han passat de generació en generació formen part de la nostra cultura gastronòmica. A L’Hort d’Ullastrell us preparem les receptes de la cuina tradicional catalana i ens trobareu a Terrassa.


Menjar a la brasa a L’Hort d’Ullastrell de Terrassa

A L’Hort d’Ullastrell tenim passió per les brases.Sabíeu que la brasa és una de les coccions més saludables que existeixen? Amb aquesta tècnica de cocció no cal afegir res als aliments, ni salses ni greixos, per tant mengeu el producte directament. A més a més, el propi greix que pugui tenir l’aliment s’elimina al foc. Al cuinar a la brasa, es mantenen tots els nutrients dels aliments, així que la ingesta comporta mantenir totes les seves propietats. Les verdures queden fantàsticament cuinades a la brasa. A més a més de mantenir el seu color i textura, també retenen tots els seus nutrients i com a resultat tenim vegetals molt saborosos. Si voleu saber més sobre les nostres brases, podeu llegir aquest article del nostre blog.




Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat. Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim tots els migdies de l’any. Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!

bottom of page