top of page

Origen del nom L'Hort d'Ullastrell

Alguns de vosaltres us pregunteu quin és l’origen del nom L’Hort d’Ullastrell. Encara que estem ubicats a Terrassa, L’Emilia fa molts anys que viu a Ullastrell i va voler mantenir el nom del restaurant. Si voleu saber-ne el motiu, no us perdeu aquest post.


Quin és l’origen del nom L’Hort d’Ullastrell


Ullastrell és una població a 9 kilòmetres de Terrassa. En els seus origens, la població s’estructurava en masos dispersos i la seva activitat social es concentrava als voltants de la Parròquia Santa Maria d’Ullastrell. Tradicionalment, Ullastrell es dedicava al conreu de la vinya fins que l’agricultura va tenir una evolució cap els arbres fruiters. AIxí doncs, la fruita, juntament amb els cereals i l’olivera, sempre han estat relacionats amb aquest municipi.

Gràcies a aquesta tradició agrícola, avui en dia es diu que Ullastrell és el rebost del Vallès, ja que es poden trobar excel·lents productes com pa, oli, vi, mistela, mató, embotits, fruites i hortalisses.


Ullastrell, les millors vistes del Vallès


Pujar a Ullastrell és arribar al millor mirador del Vallès. A 342 metres d’alçada, es poden veure des dels Pirineus fins la mar Mediterrània, sempre amb la muntanya de Montserrat com a protagonista. Tot això, en un entorn privilegit amb camins, fonts, boscos, rouredes, masies i rieres.


L’Hort d’Ullastrell


L’Emilia, l’ànima de L’Hort, és nascuda a Ullastrell i com nosaltres al restaurant utilitzem fruites i verdures de temporada, creiem que el nom L’Hort d’Ullastrell li va com anell al dit. A L’Hort d’Ullastrell us preparem els millors plats amb els excel·lents ingredients que ens proporcionen els proveïdors de la zona. Per tant, ens encanta pensar que recollim aquest testimoni d’Ullastrell i seguim amb la seva missió: fer-vos gaudir de la gastronomia de la terra.





Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu dels nostres plats. Res ens fa més feliços que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat. Obrim tots els migdies de l’any, us hi esperem!


Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Durant tot l’any, entre setmana, tenim disponible el nostre menú feiners per emportar, que està format per un plat + postres a 6,5€. Una molt bona opció per gaudir a la feina del nostre dinar i oblidar-se de cuina i fogons.


Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Fins aviat!


26 views0 comments
bottom of page