top of page

On sopar carn a la brasa a Terrassa.

Estàs buscant un bon restaurant per preparar els teus sopars a Terrassa? Amb amics, en parella o família, tenim una opció que no us podeu perdre. A L'Hort d'Ullastrell t'oferim receptes de tota la vida i menjars boníssims, a la brasa, perquè gaudeixis del millor sabor de sempre. No t'ho perdis.


Tasta els millors sopars de carn a la brasa


La nostra especialitat són els sopars de carn a la brasa. Aquesta manera de preparar els millors talls és pràcticament addictiva. El motiu? Que la carn es fa en el seu propi suc, i s'aconsegueix un sabor molt natural, gens adulterat, que respecta perfectament tots els matisos de la carn.


Vols saber per què és tan bona opció per a un sopar? Aquests són alguns dels motius que faran que t'enamoris d'aquesta manera de preparar la carn:


  • És molt més sa. S'utilitzen menys greixos o preparats per elaborar-los. Per tant, no és un plat tan calòric.

  • Podràs paladejar bé el sabor real del producte. Una cosa molt important, especialment si ets un apassionat de la carn. Les brases ofereixen un excel·lent toc fumat que reforça encara més el sabor totalment natural de la carn. T'encantarà.

  • És un sopar casolà i conegut. Si alguna cosa bona tenen els plats tradicionals, és que li agraden a tothom. Tant si aneu en grup d'amics o amb la família, la carn a la brasa té associats aquests sabors de tota la vida que, segur, triomfaran entre els vostres acompanyants.

  • No és un plat que puguis sopar a tot arreu. Òbviament, cal una bona infraestructura per preparar aquest tipus de plats. Per tant, a vegades tenen un sentit especial, i molt millor si els gaudeixes fora de casa.


Quins beneficis aporta la carn?


I no està de més recordar que sopar carn és una opció excel·lent. Molt més lleugera que altres sopars, com ara una pizza o un plat de pasta. Principalment perquè:

  • Aporta proteïnes. Essencials per al funcionament correcte del teu organisme.

  • Ajuda a reparar els músculs del teu cos. Ideal per recuperar-te després d'un llarg dia.

  • Si es cuina a la brasa, no tindrà tantes calories. Per tant, no se't farà tan pesada.



Per què apostar per sopars de plats casolans?


Al nostre restaurant destaca sempre el bon producte, i treballat amb la mà i el sabor de tota la vida. Això és especialment important, ja que part de l'encant o de la màgia de la cuina tradicional és que utilitza un producte de qualitat per elaborar-lo. I això és just el que t'oferim al nostre restaurant.


És per això que els sopars de plats casolans són una opció que sempre triomfa, pel fet que agraden a tothom. Són sabors familiars, capaços de reunir i convèncer un grup ampli de gent. A més a més, tenen un punt de nostàlgia i de tradició que encaixa a la perfecció amb reunions de vells amics, o amb visites familiars.


El menjar tradicional s'enfonsa directament a les nostres arrels, i és el que deixa un pòsit més profund a la nostra memòria. Aquesta mentalitat l'hem aplicat també a la nostra cuina, per crear així un menú adaptat per a tothom que redescobreixi novament la cuina de tota la vida.


Amb els plats casolans, a més, saps que en tindràs una quantitat abundant, un sabor conegut, i que no arriscaràs en absolut. Gràcies al bon producte i a les receptes tradicionals que fem servir, el resultat serà més que satisfactori. Podràs gaudir menjant com ho feies fa anys.


Un sopar per compartir amb els teus


I què oferim al nostre restaurant a part de carn a la brasa? Si bé aquest és un dels atractius principals, al nostre menú també pots trobar una llarga llista de tapes i racions per compartir amb els teus. Totes són exemple del menjar tradicional de la nostra terra, i t'encantaran.


Per què són tan bons aquests sopars de pica-pica?

  • Són ideals per compartir. Així, podeu demanar diverses racions com entrants, carn com a plat principal i gaudir d'un sopar diferent, saborós i bo.

  • Sempre trobaràs opcions que agradin a tothom. Si sou un grup gran, hi haurà algun membre que sigui una mica més especial amb el menjar. En haver-hi una varietat de plats, podrà trobar amb facilitat alguna cosa que li agradi, i que pugui gaudir a gust.

  • Donen un sentiment de proximitat. Com a les cases de tota la vida, compartir plat i menjar tots el mateix sempre es tradueix en agermanament, en un contacte més gran. Per això, aquest restaurant és ideal per venir en grups i gaudir de l'ambient, del menjar i dels teus.


Vine a dinar a L'Hort d'Ullastrell


Si ets a Terrassa, no et pots perdre el nostre establiment. Amb un menú de carns a la brasa i racions per compartir, oferim el millor sabor de tota la vida, i un ambient excel·lent perquè passis una estona de retrobament i de diversió amb els teus.


Ara obrim també divendres i dissabte a l'hora del sopar. I és que tots dos són dies especialment indicats per desconnectar del soroll, oblidar-te de totes les complicacions de la setmana, i poder passar una bona estona amb els teus, que segur que és el que estàs desitjant.

Tot això amb menjar abundant per compartir i amb bones receptes que respecten i mantenen tot el sabor tradicional de les cuines de tota la vida. Perquè no hàgiu d'arriscar amb experiments i perquè torneu sempre que vulgueu a aquests sabors familiars que són tan reconfortants en els mals moments.


En definitiva, si busques sopars a Terrassa, ara saps on has de venir per gaudir dels millors plats, casolans, deliciosos i tradicionals. I, és clar, podeu degustar també la deliciosa carn a la brasa. I ara també podeu venir a sopar els divendres i dissabtes. Us ve de gust gaudir d'una carn de primera qualitat? Vine ja a visitar-nos.



bottom of page