top of page

On menjar cargols a Terrassa


Si esteu buscant on menjar cargols a Terrassa, no cal que busqueu més: benvinguts a L’Hort d’Ullastrell. L’Hort és un restaurant especialitzat en brases i cuina casolana on dinareu com a casa. Més de 20 anys al vostre servei ens avalen i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra.



On menjar cargols a Terrassa.


Els cargols t’apassionen o els odies, no hi ha punt mig. Pels amants d’aquest plat que no deixa indiferent a ningú, us direm que L’Hort d’Ullastrell és el restaurant on menjar cargols a Terrassa. Per nosaltres, sens dubte, són un goig pel sentits!


Com preparem els cargols a L’Hort d’Ullastrell?


A L’Hort preparem els cargols a la llauna, una recepta tradicional i popular catalana. La seva preparació és senzilla: els fem només amb oli, sal i pebre, i així podeu gaudir del producte en estat pur, sense altres sabors que l’emmascarin. Pels qui vulguin, els servim amb allioli i queden deliciosos.


A la gastronomia catalana trobem diferents tipus de cargols, però els més apreciats són el bover , el cristià, la vaqueta, el jueu… tots ells d’aspecte i mida similars. Els cargols també es poden cuinar en salsa de tomàquet amb un toc picant però, sincerament, a L’Hort els preferim a la llauna.


Plats de cuina casolana


Els cargols, com tot el que cuinem a L’Hort, es preparen de forma casolana. Tot el que us servim és cuinat amb ingredients naturals i amb matèria prima de qualitat. La selecció d’ingredients que fem servir a L’Hort està molt controlada i no ens cal afegir additius per potenciar el sabor. Els nostres plats no ho necessiten i, a més a més, aquesta és la manera d'assaborir realment el que esteu menjant. Sobre la nostra cuina tradicional i casolana, podeu llegir aquest article on un donem més detalls.




Passió per les brases


A més a més, a L’Hort tenim passió per les brases. Sabíeu que la brasa és una de les coccions més saludables que existeixen? Al cuinar a la brasa, es mantenen tots els nutrients dels aliments, així que la ingesta comporta mantenir totes les seves propietats. Si voleu saber més sobre la nostra cuina a la brasa, podeu llegir aquest article al nostre blog.





Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.


Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim tots els migdies de dilluns a dissabte. Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!


21 views0 comments
bottom of page