top of page

Restaurant especialista en brasa a Terrassa

A L’Hort d’Ullastrell som especialistes en carns a la brasa a Terrassa. La brasa és una de les coccions més saludables que existeixen. Ho sabíeu? Amb més de 20 anys d’experiència al vostre servei, podem dir que ja som especialistes en brases que, juntament amb els guisats tradicionals, són els protagonistes de la nostra cuina. Recordeu que els nostres plats també es poden demanar per emportar. Podeu consultar la nostra carta al web hortullastrell.com i fer la vostra comanda en qualsevol moment.


Per què menjar a la brasa?


Qualsevol carn a la brasa queda deliciós i no cal afegir-hi res, ni salses ni greixos, així que mengeu el producte directament. Quan cuinem a la brasa, es mantenen tots els nutrients dels aliments, així que la ingesta comporta mantenir totes les seves propietats.


Les verdures queden fantàsticament cuinades a la brasa. A més a més de mantenir el seu color i textura, també retenen tots els seus nutrients i com a resultat tenim vegetals molt saborosos. Heu provat alguna vegada els cabdells a la brasa? Doncs a L’Hort ho podreu fer! Els acompanyem amb salsa romesco o amb un rajolinet d’oli i sal. Us sorprendran!


Al restaurant L’Hort d’Ullastrell trobareu gran varietat de carns i verdures a la brasa.


Verdures a la brasa a L’Hort d’Ullastrell


Pels que volgueu tastar-les totes, us recomanem el nostre combinat de verdures a la brasa, que sempre és un encert. L’escalivada també té grans adeptes entre els nostres clients i els cabdells amb salsa romesco sorprenen a més d’un. Segons la temporada afegim alguna verdura més. Durant aquesta primavera encara podreu gaudir de les delicioses carxofes. Totes les verdures queden delicioses a la brasa, amb un rajolinet d’oli d’oliva i sal, no necessiten més!


Carns a la brasa a L’Hort d’Ullastrell


Els clàssics de la nostra carta de carns a la brasa són el pollastre, la botifarra i el conill. Demaneu-los i sabeu que no us equivocareu. Pels amants del porc, us recomanem els peus i les galtes de porc a la brasa. Estem segures de què us encantaran!

També podeu gaudir del xai a la brasa, tant costelles com mitjanes, i per suposat del cabrit, que pot ser espatlleta o cuixa. I el rei de les brases, el txuleton de vedella de Can Mabres.

Totes les carns a la brasa les servim amb acompanyament de verdures a la brasa, mongeta blanca, patates fregides o patata al caliu.


Com podeu comprovar, a L’Hort d’Ullastrell tenim passió per les brases, per això ens encanta dir que les nostres són brases amb tradició.





Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més feliços que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat. Obrim tots els migdies de l’any, us hi esperem!


Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Durant tot l’any, entre setmana, tenim disponible el nostre menú feiners per emportar, que està format per un plat + postres a 6,5€. Una molt bona opció per gaudir a la feina del nostre dinar i oblidar-se de cuina i fogons.


Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Fins aviat!


9 views0 comments
bottom of page