top of page

Com organitzar un bon dinar tradicional


El dinar és una àpat important dins de la nostra cultura. És una ocasió per reunir-se amb família i amics i gaudir de plats tradicionals plens de sabor. Si estàs interessat a organitzar un bon dinar tradicional català, aquí tens alguns consells per fer-ho d'una manera autèntica i memorable.


  • Tria el menú adequat: El primer pas per organitzar un bon dinar tradicional és seleccionar un menú apropiat. Opta per plats emblemàtics de la cuina catalana, com l'escalivada (amanida de pebrots escalivats i albergínies), el pa amb tomàquet, la botifarra (embotit tradicional) i el suquet de peix (guisat de peix). També pots incloure postres típics com la crema catalana, per donar un toc dolç al final del dinar.



  • Utilitza ingredients locals i de temporada: La cuina catalana es caracteritza per utilitzar ingredients frescos i de temporada. Visita els mercats locals i tria productes frescos i d'origen local per al teu dinar. Això no només garantirà el sabor autèntic dels plats, sinó que també donarà suport als productors locals i promourà la sostenibilitat.




  • Prepara plats casolans: Una de les característiques distintives de la cuina catalana és el seu enfocament en els plats casolans i tradicionals. Dedica temps a preparar els plats des de zero. Utilitza receptes tradicionals i segueix els mètodes de cocció autèntics per obtenir els millors resultats. (Al nostre blog en trobaràs!)



  • Tingues en compte els vins: El vi és una part integral de la cultura gastronòmica catalana. Assegura't de seleccionar vins locals que complementin els teus plats. Per exemple, un vi negre de la regió del Priorat pot maridar bé amb plats de carn, mentre que un vi blanc de la regió del Penedès pot ser perfecte per a peixos i mariscos.



  • Crea un ambient acollidor: L'experiència d'un bon dinar tradicional no es tracta només de menjar, sinó també de l'ambient en què es serveix. Decora el teu espai amb elements tradicionals catalans, com ceràmica d'estil local o tèxtils típics. A més, assegura't de crear un ambient acollidor i relaxat perquè els teus convidats es sentin còmodes i gaudeixin del menjar i la companyia.


Organitzar un bon dinar tradicional implica seleccionar plats autèntics, utilitzar ingredients locals, crear un ambient acollidor i compartir històries i tradicions amb els teus convidats. Gaudeix de l'experiència de preparar i compartir un àpat tradicional català i celebra la rica cultura gastronòmica d'aquesta regió.

Bon profit!




Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís encara és intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.

Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim cada migdia de dilluns a dissabte. Ens aconseguireu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!


bottom of page