top of page

Plats aptes per celíacs i intolerants a la lactosa a L'Hort d'Ullastrell

A L’Hort d’Ullastrell tenim molts plats aptes per celíacs i intolerants a la lactosa, així que no patiu i veniu tranquils a gaudir de la nostra cuina.


El nostre compromís de cuidar-vos mentres descobriu els nostres plats segueix intacte i, és per això, que volem assenyalar-vos quins plats podreu tastar si teniu intoleràncies.

Recordeu que treballem amb productors locals, escollim ingredients de temporada i de qualitat i comprem diàriament per oferir-vos un producte fresc i saludable, cuinat en la nostra brasa de carbó i llenya d’alzina.


Entrants aptes per celíacs i intolerants a la lactosa


Gairebé tots els nostres entrants són plats aptes per celíacs i intolerants a la lactosa. Aquells qui no podeu ingerir gluten, podeu escollir entre els deliciosos cargols de L’Hort, la nostra saborosa sopa de ceba, els clàssics cigrons amb botifarra negra, la lleugera esqueixada de bacallà i la fresca amanida de cabdells amb vinagreta i anxova. També podeu gaudir dels nostres macarrons gratinats si ens demaneu que preparem el plat amb macarrons sense gluten.


Passió per les brases


Sabíeu que la brasa és una de les coccions més saludables que existeixen? Amb aquesta tècnica de cocció no cal afegir res als aliments, ni salses ni greixos, per tant mengeu el producte directament. A més a més, el propi greix que pugui tenir l’aliment s’elimina al foc.


Al cuinar a la brasa, es mantenen tots els nutrients dels aliments, així que la ingesta comporta mantenir totes les seves propietats. Tots els nostres plats a la brasa, tant verdures com carns, són aptes per celíacs i intolerants a la lactosa.


A la brasa, les verdures queden fantàsticament cuinades. A més a més de mantenir el seu color i textura, també retenen tots els seus nutrients i com a resultat tenim vegetals molt saborosos. Escalivada, carxofes, albergínies… mmm!!!


A la nostra carta de carns a la brasa mai no pot faltar el pollastre, la botifarra i el conill. Demaneu-les i sabeu que no us equivocareu. Pels amants del porc, us recomanem els peus i les galtes de porc a la brasa. Estem segures de què us encantaran!

També podeu gaudir del xai a la brasa, tant costelles com mitjanes, i per suposat del cabrit, que pot ser espatlleta o cuixa. I el rei de les brases, el txuleton de vedella de Can Mabres.


Com podeu comprovar, a L’Hort d’Ullastrell tenim passió per les brases, per això ens encanta dir que les nostres són brases amb tradició.





Postres aptes per celíacs i intolerants a la lactosa


Les nostres postres casolanes són la millor manera d’acabar el vostre àpat. Pels celíacs, us recomanem flam d’ou, mousse de xocolata, crema catalana, mel i mató, recuit de drap d’Ullastrell amb mel, peres al cava, milfulls de poma, pastís de formatge, trufes i, per suposat, la fruita.

Per aquells que no digeriu bé la lactosa, les peres al cava, uns clàssis carquinyolis amb moscatell i la fruita fresca són una excel·lent opció.




Amb més de 20 anys d’experiència al sector, res ens fa més feliços que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat. Obrim tots els migdies de l’any i també podeu encarregar el vostre dinar per emportar.



Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Durant tot l’any, entre setmana, tenim disponible el nostre menú feiners per emportar, que està format per un plat + postres a 6,5€. Una molt bona opció per gaudir a la feina del nostre dinar i oblidar-se de cuina i fogons.


Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!


18 views0 comments
bottom of page