top of page

Verduretes i fruites de temporada a l’Hort!

Ja ha arribat l'estiu i com es nota!


Els plats es tenyeixen de colors i les fruites i verdures s'ensenyoreixen dels nostres millors sopars d'estiu! Ara l'única cosa que ve de gust és asseure's en qualsevol raconet que corri l’aire, això sí, que es trobi a l'ombra, i gaudir d'un bon àpat refrescant.


Per a disfrutar al màxim d'aquesta estació no hi ha res millor que utilitzar ingredients de temporada. Productes frescos, que aporten als nostres plats el millor sabor i la millor qualitat. A més, també ens aporten innombrables beneficis pel que fa a salut i són beneficiosos pel medi ambient. Emprar productes de temporada a la cuina és una manera deliciosa i saludable de gaudir de plats deliciosos, preservant a més l'economia local i reduint així l'impacte ambiental que agreugen altres productes.


A Catalunya, durant l'estiu, hi ha una gran varietat de verdures i fruites que estan en plena temporada i a L'Hort ens encanta cuinar amb elles!


I com compartir és viure, ara us explicarem alguns dels nostres productes preferits amb els quals podreu preparar exquisits àpats durant tot l'estiu.


  • En primer lloc, trobem els Tomàquets, un producte que es troba molt present a la nostra cuina durant tot l'any, però a l'estiu destaquen especialment. Els tomàquets de temporada a l'estiu són sucosos, dolços i plens de sabor. A nosaltres ens encanta preparar gaspatxos amb ells, utilitzar-los en amanides o com acompanyament, pels amants d'aquest producte també és molt bona opció menjar-lo en solitari.



  • Albergínies,

verdures versàtils i saboroses. Com ens agraden a nosaltres? Per descomptat a la brasa! Sigui soles o combinades amb altres verdures, de per si són productes deliciosos, amb un sabor inconfusible que les brases són capaces de potenciar d'una forma inigualable.








  • Pebrots, de tota mena, són una excel·lent opció per a l'estiu, ja que són una verdura molt versàtil i refrescant i a més el millor acompanyament que una bona carn pot tenir. També són una delícia escalivats,

una molt bona opció refrescant i saborosa per a l'estiu que poden gaudir-se com a aperitiu o com a part d'un àpat.







  • En últim lloc, no podem oblidar-nos de les fruites, a l'estiu a Catalunya, hi trobem una gran varietat de fruites de temporada que són molt apreciades i utilitzades. Aquí compartim amb

vosaltres algunes de les que més populars: préssecs, prunes, cireres, peres d'estiu, meló, síndria, etc. Totes elles es poden menjar soles o en postres, afegir-les a amanides també és una opció deliciosa i molt divertida!






Recordeu que aquests són només alguns exemples de verdures i fruites que podem trobar aquesta temporada, però hi ha milers d'opcions més. Des de L'Hort d'Ullastrell us animem a descobrir i aprofitar la gran varietat i frescor d'aquests productes de temporada per a preparar plats deliciosos i saludables durant els mesos més calorosos.



---------

Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís encara és intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.

Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim cada migdia de dilluns a dissabte. Ens aconseguireu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!


bottom of page