top of page

Menús de grup a Terrassa

S’apropa desembre i, amb ell, les ganes de retrobar-nos i organitzar dinars de grup amb companys de feina, família, amics.. Per això, a L’Hort d’Ullastrell ja estem preparades per oferir-vos els millors menús de grup, que són, ni més ni menys, els fets a mida. Pressupost desitjat, plats encertats, cuina casolana i productes de proximitat. Això és el que us oferim pels vostres menús de grup a Terrassa.


Menús de grup a L’Hort d’Ullastrell


Quan organitzem un dinar de grup és complicat encertar amb tothom. Això no passa al nostre cas, ja que us oferim una fórmula a mida. Per exemple, podem preparar-vos un pica-pica per començar: cargols, croquetes, escalivada, combinat de verdures… i que el segon sigui una carn a la brasa: pollastre, botifarra, peus de porc, cabrit… Però també podem donar-vos algunes propostes per escollir un primer: canelons, verdures a la brasa, macarrons, sopa de galets… i un segon: bacallà amb samfaina, conill amb bolets, cabrit al forn… El que més us vingui de gust!


I les postres? Com tot el que fem a L’Hort, casolanes! Si us ve de gust, podem preparar-vos un pastís personalitzat, podem fer-vos una degustació de postres per compartir o podem proposar-vos les opcions de la nostra carta que mai fallen entre els comensals. Què preferiu?


Volem que us centreu en el realment important, que és gaudir de la companyia i assaborir al voltant de la taula els plats de la gastronomia catalana. L’any passat vam haver de cancel·lar trobades i dinars de grup i aquest any, amb moltes ganes però també cautela, tenim moltes ganes d’ajuntar-nos i passar una bona estona.


Pels vostres dinars de grup a Terrassa, a L’Hort d’Ullastrell trobareu la millor opció per compartir moments inoblidables, amb menjar de qualitat, un excel·lent servei i preus raonables. Veniu a dinar les nostres carns a la brasa, els plats fets amb xup-xup i les postres casolanes fetes com a casa.


Si voleu assaborir d’un bon menú de grup, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem encantades. Dissenyarem una proposta a mida amb la que quedareu ben contents i gaudireu de la trobada com mereixeu. Us esperem a L’Hort d’Ullastrell!




Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.


Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim tots els migdies de dilluns a dissabte. Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!


11 views0 comments
bottom of page