top of page

Menú equilibrat i saludable a Terrassa

A L’Hort d’Ullastrell tenim disponible un menú pels dies feiners, on podreu assaborir una proposta saludable i equilibrada. Pels qui esteu a Terrassa, us proposem que us acosteu al nostre restaurant al migdia i descobriu la nostra fórmula, i us assegurem que en gaudireu!


Menú feiners de L’Hort d’Ullastrell


A L’Hort D’Ullastrell treballem amb proveïdors locals responsables, portem a terme una selecció d’ingredients de gran qualitat i fem compres diàries per tal que pugueu degustar productes frescos i saludables que cuinem a foc lent tant a les nostres cuines com a les nostres brases, fet totalment representatiu nostre.


La importància d’una dieta saludable i equilibrada


El principal benefici que ens aporta una alimentació saludable i equilibrada és que ens preveu de patir malalties que en moltíssimes ocasions poden arribar a convertir-se en malalties cròniques. Una alimentació saludable, per tant, fa que el nostre organisme funcioni de la millor manera possible.

Sabem que a tots ens agrada menjar bé, però lamentablement a vegades no disposem del temps necessari per cuinar. Ara, però, des de L’Hort d’Ullastrell cuinem per a tu.

Tenim disponible un menú pels dies feiners per tal que pugueu menjar com si estiguéssiu a casa vostra. Podeu assaborir, doncs, una proposta tant saludable com equilibrada.


De què consta el nostre menú feiners?


El menú compta amb tres primers i tres segons a escollir que a més a més canvien de manera diària; és a dir, cada dia teniu la possibilitat de menjar tant un primer com un segon diferent. Sempre hi ha incloses verdures; les quals poden anar cuites gràcies a la nostra brasa o crues a través de la presència en una amanida.

També hi trobareu llegums, fruits secs, una opció de peixf i de postres sempre us oferirem fruita i lactis, a més a més de les postres més llamineres, que també són incloses, com el flam o el pastís de formatge.


Així doncs, us esperem a L’Hort d’Ullastrell per a assaborir a diari el nostre menú feiners: una fórmula equilibrada i ben saludable!





Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís encara és intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.

Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim cada migdia de dilluns a dissabte. Ens aconseguireu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!


38 views0 comments
bottom of page