top of page

Menjar per emportar a Terrassa

Updated: Nov 25, 2020


A L’Hort d’Ullastrell preparem un boníssim menjar per emportar i a continuació us explicarem per què. Ingredients frescos, cuina tradicional i brases són alguns dels nostres trets d’identitat que ens permeten oferir una excel·lent proposta de cuina a Terrassa. Si no us ve de gust cuinar, nosaltres tenim la solució. Consulteu aquí la nostra oferta de menjar per emportar, que pot anar variant setmanalment per adaptar-nos al producte de temporada.




Cuina casolana

Més de 20 anys al vostre servei a Terrassa ens demostren que la cuina casolana és una fórmula d’èxit. A L’Hort cuinem de manera tradicional, gaudim amb guisos, salses i xup xup. Ens enamoren els sofregits, dedicar el temps necessari a cada plat, la cuina casolana. Ens torna bojos sucar pa i esperem a que vosaltres també. Conill a la cassola, vedella amb bolets, espatlla o cuixa de cabrit al forn, bacallà amb samfaina… Quin plat us ve de gust que us preparem per emportar?


Brases

Les brases són una boníssima opció per cuinar. Realcen sabors, permeten preparar la peça sense afegir-hi res i són un recurs molt saludable. A L’Hort us preparem la carn a la brasa per emportar i sempre hi posem patata al caliu i escalivada d’acompanyament. Una barreja perfecta que té molt d’èxit entre els nostres comensals. Rajolinet d’oli d’oliva i sal i no necessita res més. A la nostra carta trobareu pollastre, botifarra, galta de porc, peus de porc, costelles i mitjanes de xai, cabrit… excel·lents carns que són una aposta segura.





Producte de temporada

Perquè el menjar tingui bon gust i quedi un bon plat no només és important la preparació i una bona cocció, també ho és la matèria prima. Un bon producte i sempre de temporada ens permet oferir els aliments en el moment just del calendari. Només així podrem gaudir d’ells en tota l’esplendor i sabor. Concretament, en aquesta època de l’any, estem gaudint d’allò més amb els calçots, les carxofes, les carbasses, els bolets... Quina meravella de la natura! I tot això, us ho podem cuinar i preparar per emportar.


Postres casolanes

Les nostres postres casolanes també les podeu demanar per emportar. Pastís de formatge, flam d’ou, crema catalana… postres de tota la vida, preparades com sempre i amb un gust autèntic. Les postres són el detall final que faran del dinar un moment rodó.




Vins catalans

I què seria d’un dinar sense un bon vi? Al nostre web podeu consultar la nostra carta de vins on, de ben segur, trobareu el que us encaixi millor pel vostre dinar per emportar. Veniu a recollir-lo juntament amb la vostra comanda i ja teniu l’experiència completa a casa.



A L’Hort d’Ullastrell tenim menjar per emportar a Terrassa.

Penseu què us ve de gust dinar i feu la vostra comanda tranquil·lament a través de la nostra web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Entre setmana, també tenim disponible el nostre menú feiners, que està format per un plat + postres a 6,5€. Una molt bona opció per gaudir a la feina del nostre dinar i oblidar-se de cuina i fogons. Deixa’ns-ho a nosaltres i ho farem amb molt de gust.




199 views0 comments
bottom of page