top of page

“M’apassiona la cuina i gaudeixo preparant tota mena de guisats”

Entrevista a la Txell, la capitana de L’Hort



La Txell és qui porta la batuta a la cuina de L’Hort d’Ullastrell. Molts anys d’experiència amb nosaltres fan d’ella una peça clau per la nostra organització interna i pel bon funcionament del restaurant. Si voleu saber una mica més sobre ella, aquí teniu la seva entrevista.



P: Txell, quants anys fa que treballes a L’Hort?

R: Fa quinze anys que l’Emília em va proposar treballar a L’Hort i m’han passat com un obrir i tancar d’ulls!


P: Sempre has fet les mateixes tasques?

R: No, vaig començar al menjador i, quan va sorgir la oportunitat, vaig entrar a l’equip de cuina. Els anys servint al menjador em van servir per conèixer la clientela de L’Hort i entendre millor les seves necessitats.


P: Coneixies a l’Emília abans de començar a treballar a L’Hort?

R: Sí, teniem una relació d’amistat i em va donar una oportunitat que vaig decidir aprofitar i me’n alegro molt!


P: Com definiries la cuina de L’Hort?

R: La cuina de L’Hort és molt casolana i es basa en receptes tradicionals. L’Hort és sinònim de carinyo i respecte pels plats i pel producte. Cuidem les nostres preparacions des de que entren a la cuina fins que arriben a la taula del comensal.


P: Què creus que és el que la gent valora de L’Hort?

R: Crec fermament que els clients de L’Hort valoren sentir-se i dinar com a casa. Aquells qui no poden dinar a casa entre setmana agraeixen els nostres plats casolans i les nostres opcions saludables.


P: Quin és el plat que més t’agrada preparar?

R: Puc dir que tots? Gaudeixo a la cuina i mai em fa mandra començar a cuinar. Potser amb el que més disfruto és amb els guisats, que els preparem amb tot el temps necessari per tal d’aconseguir un resultat excel·lent.


P: Quin és el plat que més èxit té entre els comensals?

R: A l’estiu, sens dubte, el gaspatxo. Preparem a diari més de 10 litres i literalment volen de la nostra cuina. A l’hivern, el rei dels dinars són els macarrons. Tant el gaspatxo com els macarrons ens els demanen tot i que no hi siguin al menú. I els servim encantades, i tant que sí!


P: Algun plat que t’agradaria incorporar a la carta?

R: Ens caracterizem per ser un restaurant de cuina tradicional i casolana, per tant podem dir que la innovació en les preparacions no sol entrar a la nostra cuina. Ens mantenim ferms al nostres principis i a la nostra manera de fer perquè creiem fermament que el consumidor és el que busca a L’Hort.


P: Els teus amics i coneguts et pregunten receptes?

R: Amics, coneguts, clients… tothom! Però jo soc feliç ajudant-los! Treballar a una cuina i que sàpiguen que tens passió per ella és sinònim d’haver de portar sempre algun plat quan ens ajuntem amb família i amics. Ep! Però ho faig encantada!


P: Quines són les teves aficions?

R: M’encanta fer petites sortides per conèixer poblets de la zona. Gaudeixo amb el contacte amb la natura i de tenir temps pels meus. Ara els meus fills ja són més grans però també he estat molt aficionada a les manualitats amb ells. M’ho passava pipa!


P: Quan no ets a L’Hort treballant, et podem trobar…

R: Segurament, passejant al centre de Terrassa. M’encanta recórrer tots els carrerons, entrar a les botigues, saludar a coneguts, fer un cafè per agafar forces…


P: Com et veus d’aquí uns anys?

R: M’agradaria retirar-me no molt gran i tenir una vida familiar tranquila. Somio amb cuidar els meus néts i amb ajudar als de casa.



Gràcies, Txell, per deixar-nos saber una mica més de tu i per la teva tasca a L’Hort.




Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu dels nostres plats. Res ens fa més feliços que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat. Obrim tots els migdies de l’any de dilluns a dissabte, us hi esperem!

Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Durant tot l’any, entre setmana, tenim disponible el nostre menú feiners per emportar, que està format per un plat + postres a 6,5€. Una molt bona opció per gaudir a la feina del nostre dinar i oblidar-se de cuina i fogons.

Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Fins aviat!



17 views0 comments
bottom of page