top of page

Calçotades a Terrassa

A l’abril s’acaba la temporada dels calçots i no en podrem tornar a gaudir fins al novembre vinent. Set mesos sense calçots són molts, i a l’Hort no us volem deixar sense la rematada final. Amb el nostre menú podràs gaudir d’una calçotada autèntica a Terrassa abans que s’acabin.


Què inclou el menú calçotada?


Les calçotades de l’Hort comencen per uns calçots a escollir: els voldràs a la brasa o arrebossats? En tot cas, no et preocupis perquè sempre vindran acompanyats amb salsa romesco casolana i pa amb tomàquet.


I com que tota calçotada va lligada a la carn com a segon plat, nosaltres us proposem el que creiem que millor hi encaixa: un combinat de xai i botifarra amb un acompanyament de mongetes seques i allioli. La tradició mai falla.



Curiositats dels calçots


T’has preguntat mai perquè només hi ha calçots a Catalunya? És per la manera en què es fan. En realitat, els calçots són brots de ceba blanca que s’han replantat, i que es “calcen” mentre creixen. És a dir, que els pagesos els tapen pels costats amb terra, i així aconsegueixen aquesta dolçor tan especial del calçot.


Al ser de la família de la ceba, el calçot té propietats antisèptiques, antioxidants, antibiòtiques i depuratives. A més, ajuden a netejar el fetge i el ronyó. Així que gràcies als calçots, no només passem bones estones fent calçotades a Terrassa, sinó que també ens ofereixen salut i benestar.


Aliments de proximitat.


A l’Hort sempre cuinem amb ingredients de temporada i Km 0 per assegurar la millor qualitat i bon gust dels nostres plats, ja que consumint aquests productes obtenim nutrients més naturals, aliments més saborosos, fomentar l’economia local i reduir la petjada ecològica.


Estem al teu servei


Som un restaurant familiar que té cura dels seus clients i volem que gaudiu de la millor experiència. Per això el menú calçotada no és del tot tancat i ens adaptem al gust del client, proposant altres plats quan creiem que poden agradar més. Si teniu qualsevol dubte o petició, no dubteu en dir-nos-ho. Estem a la vostra disposició.


Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.


Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim tots els migdies de dilluns a dissabte. Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!


378 views0 comments
bottom of page