top of page

Aliments de temporada en els nostres plats

Al març els camps van plens de coliflors, bròquils verds, bledes, carxofes… no només ens porta la primavera i el bon temps, sinó que també ens regala la possibilitat de menjar uns plats de temporada que ens encanten. Aquest mes, a l’Hort d’Ullastrell hi podràs trobar els plats:


Col i patata


Una recepta tradicional catalana amb dos ingredients de temporada que ens aporten grans beneficis per la salut. La patata ens dona energia, ens ajuda a regular la tensió i evitar la retenció de líquids. I, per altra banda, la col és digestiva, depurativa i ajuda a enfortir els ossos.


La patata absorbeix molt bé els altres aliments, i al cuinar-la amb la col aconseguim un plat tan sa com deliciós


La carxofa i els seus beneficis


Hi ha moltes maneres de cuinar la carxofa i moltes receptes per fer plats magnífics amb ella: tant per fer-la protagonista com per acompanyar a un altre aliment principal.


La pots menjar de la manera que vulguis, però les seves propietats sempre seran igual de beneficioses per a tu: És una verdura digestiva, que combat el colesterol i que regula el trànsit intestinal. També alleuja l’acidesa d’estómac, és depurativa i elimina la retenció de líquids i les toxines del cos.


Té tantes propietats i està tan bona que quan és temporada de carxofes es converteixen en un imprescindible molt valorat de la nostra carta.


Carxofa a la brasa


És un plat que brilla per la seva senzillesa. El gust de la carxofa per si sol ja és molt característic; a qui li agrada ho sap molt bé. Però quan li afegeixes una mica de sal i pebre i la cuines a la brasa, encara s’obté un resultat molt més especial. Tant en el sabor com en la textura: tant suau i tendre com fort i cruixent.


Conill rostit amb carxofes


El conill rostit és un plat tradicional que sol agradar moltíssim i que ens permet fer el que tant ens agrada: sucar-hi pa! I quan és temporada de carxofes i n’hi podem posar d’acompanyament a aquest increïble plat, encara agrada més.

Els plats de temporada de l’Hort d’Ullastrell són tan bons com nutritius. Per a nosaltres és important utilitzar aquests ingredients, tant pel resultat final com per ajudar en la mesura del possible el nostre entorn.




Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.


Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim tots els migdies de dilluns a dissabte. Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!


3 views0 comments
bottom of page