top of page

Idees per ser un bon amfitrió

Updated: Aug 5, 2021


El tan desitjat estiu ja és aquí i amb ell arriben les ganes de ajuntar-nos amb familiars i amics i d’organitzar trobades amb qualsevol excusa. Des de L’Hort d’Ullastrell volem que us centreu en el realment important, que és gaudir de la companyia, i per això hem preparat aquest llistat d’idees per ser un bon amfitrió sense atabalar-se.


Idees per ser un bon amfitrió

Si heu organitzat un dinar o sopar a casa vostra i ja us esteu penedint per la feinada que comporta, no us preocupeu que després de llegir aquest article us baixarà el nivell d'estrès.


1. No et compliquis. No cal que ens compliquem cuinant entrant, plat principal, postres i a més a més un pica-pica previ. Siguem pràctics i reduïm el llistat de feina. Us proposem la següent fórmula: pica-pica + plat principal + postres. Què us sembla?


2. Pica-pica de qualitat. Organitzem un pica pica que faci patxoca sense haver de trencar-nos molt el cap. Què us sembla una taula de formatges? Si hi afegiu fruits secs i fruita deshidratada us quedarà molt professional. Olives, anxoves, hummus, escopinyes, fuet… compreu i emplateu en bols i platets ben macos. Amb això us quedarà un pica-pica la mar d’apanyat. Amb els plats per emportar de L’Hort també us hi podem donar un cop de mà, com per exemple amb l’escalivada, que podeu fer torradetes, cargols, croquetes de carn d’olla...


3. Encarregueu el plat principal. Oblideu-vos de passar hores i hores a la cuina i de patir fent experiments. Encarregueu el plat principal al vostre restaurant de confiança i que només us quedi pendent calentar-lo una mica al forn abans d’emplatar. A L’Hort d’Ullastrell us podem preparar per emportar el plat que volgueu. Per exemple, aquest deliciós cabrit al forn és un plat que està boníssim, saludable i dona molt bon resultat. O un bacallà amb samfaina, si preferiu peix. D’aquesta manera, us podeu centrar en el realment important, que és gaudir de la companyia i assaborir el moment.


4. Decoreu la taula. No cal gran cosa, de veritat, però un petit detall marca la diferència. Si hi ha canalla a la família, demaneu-los que preparin uns cartellets amb els noms dels convidats. Per ambientar el dinar, deixeu un detall estiuenc a cada tovalló, com per exemple una petxina. Si és de nit, proveu de distribuir algunes espelmes per la taula i veureu què especial queda. Tot suma, amics! Animeu-vos!


5. Les postres. Si teniu unes postres estrella, genial! Us recomaneu que les prepareu ja individualment, així no patireu a l’hora de servir i se us facil·litarà la feina. Si no sou precisament experts en postres, no patiu! Podeu fer a casa les postres emblemàtiques de L’Hort: El català. Compreu un bon gelat d’avellana, ratafia i carquinyolis de L’Hort. Només heu de posar una bola de gelat en cada copa, amb un rajoí de ratafia i uns carquinyolis de L’Hort. Boníssim!



Esperem que us hagin servit les nostres idees per a ser un bon amfitrió. La vida està per gaudir-la i no tenim cap necessitat de complicar-nos. Disfrutem de les trobades (amb seny, clar que sí!) i de la bona companyia i passem una bona estona que, al cap i a la fi, d’això va la pel·lícula.

Que tingueu molt bones vacances, nosaltres no tanquem. Aquí us esperem!




Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu dels nostres plats. Res ens fa més feliços que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat. Obrim tots els migdies de l’any, us hi esperem!

Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Durant tot l’any, entre setmana, tenim disponible el nostre menú feiners per emportar, que està format per un plat + postres a 6,5€. Una molt bona opció per gaudir a la feina del nostre dinar i oblidar-se de cuina i fogons.

Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Fins aviat!


77 views0 comments
bottom of page