top of page

Dinars de grup a Terrassa

Quan busquem un restaurant per organitzar un dinar de grup a Terrassa, se’ns fa una muntanya perquè ho volem tot: bona cuina, preus raonables i espai còmode. De vegades, aconseguir un restaurant que ofereixi totes aquestes opcions es pot convertir en missió impossible, però, si esteu llegint aquest article, esteu de sort: benvinguts a L’Hort d’Ullastrell. Voleu saber què us oferim?


Menú tancat de grup a Terrassa


A L’Hort d’Ullastrell us podem oferir un menú de grup amb preu tancat, per evitar sorpreses al final de la jornada. Organitzeu els vostres dinars d’empresa, celebracions familiars, jubilacions o trobades amb amics amb un menú adaptat a les vostres preferències i al vostre pressupost.


Brases i plats casolans


Plats de tota la vida, sense artificies, amb bona matèria prima i cuinats el més senzill possible per tal de gaudir dels sabors dels aliments. Brases amb tradició que us faran gaudir de les millors carns, verdures i peixos.Guisats fets amb tot l’amor, respectant el xup-xup tan necessari per aconseguir les textures que desitgem. Això és el que us oferim a L’Hort.


Pastís personalitzat


Ens encarreguem de tot. Digueu-nos quin és el vostre pastís preferit i el prepararem. Sempre, amb ingredients naturals i sense additius artificials. Aconseguireu que la vostra celebració sigui totalment única i personalitzada.


Menjador privat


A L’Hort d’Ullastrell podem situar-vos en un menjador privat, per tal de què gaudiu sense preocupar-vos de res. Una sala només per vosaltres, on podreu compartir els millors moments i gaudir de la nostra gastronomia amb els vostres éssers estimats.



Per tots aquests motius, creiem que L’Hort d’Ullastrell és la vostra opció pels dinars de grup a Terrassa. Voleu saber-ne més? Demaneu-nos informació sense compromís i us orientarem. Us hi esperem!





Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.


Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim tots els migdies de dilluns a dissabte. Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!

19 views0 comments
bottom of page