top of page

Dinars d’empresa a Terrassa.

S'acosta l'època de les festes de finals d'any i és el moment de començar a preparar el dinar de Nadal per a la teva empresa, familiars o amics. A L'Hort d'Ullastrell us oferim una gran varietat de plats amb els quals podreu confeccionar el menú perfecte perquè aquesta celebració sigui memorable.


Fa més de dues dècades que servim plats tradicionals de la regió, elaborats a foc lent i brasa de carbó i llenya. Per això, utilitzem ingredients de primera qualitat comprats diàriament a proveïdors locals perquè puguis degustar plats saludables i frescos.


El menú perfecte per a un àpat d'empresa.


El dinar de Nadal d'empresa és un esdeveniment de gran transcendència perquè és una celebració on tots els treballadors de la teva empresa poden gaudir junts fora del lloc de treball. És una activitat on es creen vincles més forts entre els participants i s'enforteix el sentiment de pertinença cap a l'empresa.


Per això, és de gran importància preparar-la amb antelació i així deixar ben preparats cadascun dels detalls imprescindibles en aquest tipus d'activitat. El nostre restaurant compta amb un saló a la planta superior que és perfecte perquè els treballadors i directius de la teva empresa acomiadin l'any gaudint del nostre exquisit menjar casolà.



Varietat de plats per menjar de grups.


Un dels temes més complicats en l'organització d'aquests àpats on participen tantes persones, és l'elecció d'un menú que s'adapti al gust i la butxaca de tots els participants. A L'Hort d'Ullastrell us donem l'oportunitat de crear un menú que combini aquells plats que més agraden als participants, a un preu que no desbordi el pressupost dels participants.


Si a la teva empresa predominen els amants dels plats tradicionals casolans, podrien trencar el gel amb entrants com cargols de l'horta, canelons de carn rostida o macarrons gratinats. Si prefereixen uns entrants més lleugers en què predominin les verdures i vegetals, podràs incloure en el menú entrants exquisits com les torrades amb escalivada, tonyina i anxova, torrades amb pernil de gla, torrades amb anxoves o una amanida de cabdells amb vinagreta i anxoves.


Com a plat principal el millor és que incloguis dos plats, un de carn i un altre de peix, perquè els participants puguin triar el que prefereixin. Comptem amb una àmplia varietat de plats de carns elaborades a la brasa: pollastre, xai, cabrit, llonganissa, vedella, conill, potes i galtes de porc, entre d'altres.


Per als que prefereixin gaudir d'algun plat de peix, posem a la teva disposició elaboracions casolanes molt saboroses com bacallà amb samfaina, flocs de bacallà arrebossats o la nostra exquisida sèpia a la brasa.


Com a complement als plats principals, podries incloure alguna de les nostres delicioses receptes de verdures a la brasa, com a plat individual o per compartir entre dos o quatre comensals. Per exemple, podries incloure combinats de verdures a la brasa, albergínies a la brasa, gírgoles a la brasa, escalivada, espàrrecs a la brasa o cabdells a la brasa amb romesco.


Les millors postres i begudes pel teu menú de grups.


Per finalitzar amb èxit el dinar és molt important triar unes postres que siguin del gust de tots els participants i que mantinguin l'esperit tradicional i casolà dels plats anteriors.

Al nostre restaurant L'Hort d'Ullastrell posem a la teva disposició postres tradicionals completament casolanes com flam d'ou, mousse de xocolata, crema catalana, mel i mató, milfulls de poma, pastís de formatge, carquinyols amb moscatell o trufes. Per a aquells que ho prefereixin, podem incloure postres elaborades amb fruites de temporada.


La nostra cuina compta amb més de vint anys d'experiència en l'elaboració d'aquestes postres casolanes, per a les quals triem sempre ingredients de gran qualitat, provinents majoritàriament, de productors locals.



Un altre tema a destacar en aquest tipus de menjar de grups és l'elecció de la beguda. Per això és fonamental conèixer el gust dels convidats i arribar a un acord previ sobre el tipus de beguda que prefereixen.

Igual que amb el menú, l'opció més recomanada és l'elecció de dos tipus de vi: blanc, rosat o negre per gaudir durant el menjar. Així els comensals podran beure aquell que millor s'adapti al menjar.


Escollir un bon vi és essencial perquè els participants al menjar gaudeixin al màxim del sabor autèntic del nostre menjar.

Al nostre establiment de Terrassa posem a la teva disposició una gran varietat de vins, de cellers reconeguts, que destaquen per la seva qualitat, bon preu, i per ser molts d'ells, provinents de cellers de la regió.


Al nostre celler comptem amb excel·lents vins blancs:


- La Charla de Denominación de Origen (DO) Rueda Verdejo.

- Ànec Mut Blanc ECO de DO Penedés, Macabeu, Chardonnay, Malvasia.

- Raimat El Castell Chardonnay de DO Costers de Segre Chardonnay.

- Sarriera ECO de DO Alella. Pansa blanca.

- Bruberry Blanc de DO Montsant Garnatxa Blanca, Macabeu.

- Abadal Picapoll de DO Pla de Bages, Chardonnay, Picapoll, Saivignon Blanc.


També comptem amb una bona selecció de vins negres i rosats:

- Intramurs de DO Conca de Barberà. Ull de Llebre, Syrah.

- El Pispa de DO Montsant. Garnatxa Negra.

- Scala Del Garnatxa de DOQ Priorat. Garnatxa.

- Tionio crianza de DO Ribera de Duero. Tinta Fina.

- Viña Paceta de DO La Rioja. Tempranillo.

- Abadal Criança de DO Pla de Bages.

- Vol d’Ànima ECO de DO Costers del Segre. Garantxa, Pinot Noir.



Una part molt important de la celebració serà el brindis pel nou any. Per donar-li el segell especial que mereix l'ocasió, podràs triar entre els caves Codorníu Prima Vides Brut, Parxet Brut Reserva i Mont-Ferrant Brut Rosé.


Al nostre restaurant L'Hort d'Ullastrell de Terrassa us brindem totes les facilitats perquè organitzeu un dinar de Nadal per a la vostra empresa inoblidable. Podreu gaudir de plats tradicionals de la millor qualitat, elaborats amb els millors ingredients de proximitat. Serà una celebració de fi any única, en un ambient acollidor, en què prevaldrà l'alegria, el companyerisme i el plaer que ens aporta el bon menjar.




bottom of page