top of page

Bunyols de vent a L’Hort d’Ullastrell

Entrem en Quaresma i, a partir d’ara, cada dimecres podreu acabar el vostre àpat a L’Hort amb uns deliciosos bunyols de vent casolans. És ben sabut que els bunyols de vent són tradició per aquestes dates, però poques persones en saben el motiu. Des de l’Hort hem volgut donar-vos totes les respostes a aquest misteri, així que ens hem posat a investigar:


Bunyols de vent en Quaresma


En el seu orígen, la Quaresma durava quaranta dies i era el període de temps en el que els cristians es preparaven la Pasqua. Eren dies foscos on es penjava poc i es prohibien alguns aliments. Fins i tot n’hi havia que practicaven el dejú o l’abstinència.


En aquest context, el bunyol era un aliment que ajudava a fer més passatger aquests dies, ja que el sucre que conté aportava calories que necessitaven els practicants de la Quaresma. Necessitaven energia per contrastar la falta d’aliments que els deixava baixos de defenses.


Els bunyols de vent de L’Hort d’Ullastrell


A L’Hort, cuinem els bunyols de vent de manera casolana i amb productes de proximitat, perquè pugueu gaudir de la tradició en la seva totalitat.

El que més ens agrada dels nostres bunyols és que s’inflen al punt just i necessari, que siguin cruixents i que tinguin la quantitat perfecte de sucre: que no en falti però que tampoc en sobri.

I com que ens agrada cuidar-vos, us recordem que cada dimecres fins Setmana Santa en podreu gaudir d’ells a L’Hort, per endolcir els vostres àpats i donar-vos energia durant tota la setmana!



Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.


Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim tots els migdies de dilluns a dissabte. Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!


12 views0 comments
bottom of page