top of page

Què fer a Terrassa

Si esteu de visita al Vallés Occidental i voleu saber què fer un dia a Terrassa, esteu de sort perquè us hem preparat una ruta del més interessant adaptada per tota la família.

El Vallès és una comarca que al 1936 va ser dividida en dues: el Vallès Oriental amb Granollers com a capital i el Vallès Occidental, amb dues capitals: Terrassa i Sabadell. Terra fèrtil, humida i amb bona fama, es considera la comarca més completa de Catalunya. Com el Vallès no hi ha res!


Què fer a Terrassa


Masia Freixa

Comencem el nostre dia visitant la Masia Freixa, la joia del modernisme de Terrassa, construïda per Lluís Muncunill i Parellada i inspirada en les obres de Gaudí. ¿Sabíeu que era una antiga fàbrica tèxtil de Josep Freixa i que la va convertir en la seva residència particular? D’aquí el seu nom. Cada dia a les 12h fan visita guiada gratuita. És necessari reservar i podeu fer-ho aqui.

La Masia Freixa actualment acull l’Oficina de Turisme i està situada al Parc de Sant Jordi, on podeu gaudir d’una bona passejada.


De camí al nostre proper destí, podeu parar al Mercat de la Independència, on veureu quin goig fan les parades amb els millor productes de la zona.


Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya

També Lluís Muncunill i Parellada va construir el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), considerat un dels millors exemples del modernisme industrial català. Podreu veure carboneres, xemeneies, calderes, l’antiga nau de producció, etc. Una visita molt interessant per a tota la família.

El primer diumenge de cada mes l’entrada és gratuita.


On dinar a Terrassa

Un cop fetes aquestes dues visites, estem segurs ja haureu fet gana i estareu pensant on dinar. ¿Què us sembla un restaurant tradicional, amb menjar casolà de qualitat i preus raonables? El tenim! L’Hort d’Ullastrell us espera per oferir-vos els millors plats a la brasa i especialitats de la cuina tradicional catalana. Canelons, carxofes a la brasa, calçots, escudella, botifarra, peus de porc, postres casolanes… tot boníssim amb uns bons preus!

Si ho preferiu, també podeu demanar els vostres plats per emportar i gaudir d’ells on més us convingui.


Seguint amb les recomanacions sobre què fer un dia a Terrassa, us aconsellem que, per baixar el dinar, us apropeu al Parc de Vallparadís, on podreu gaudir de la seva piscina a l’estiu tot gaudint del paratge, un autèntic pulmó per la ciutat.


Les Esglésies de Sant Pere

Al mateix parc, trobareu les Esglésies de Sant Pere, un conjunt monumental del romànic català, amb retables gòtics, molt interessant de visitar, ja que l’espai ofereix una explicació amb material audiovisual que recorre 15 segles d’història.


Cartoixa del Vallparadís

Per conéixer un mica més la hitòria de Terrassa, no podeu perdre-us la Cartoixa de Vallparadís, un castell medieval ubicat també al mateix parc.


Toquem retirada però abans us aconsellem que us apropeu al centre de la ciutat i us deixeu guiar per la vostra intuïció. Recorreu els carrerons amb les seves botigues i descobriu petits comerços de tota la vida que conviuen amb grans botigues. El centre de Terrassa té el seu encant especial.


Sempre que hi vingueu, us recomanem consultar l’agenda de la ciutat, on informen dels esdeveniments, castellers, fires i festivitats de Terrassa.








Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.


Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim tots els migdies de l’any. Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!




9 views0 comments
bottom of page