top of page

Plats per emportar a l’oficina

A L’Hort d’Ullastrell som conscients de què hi ha gent que ha de dinar cada dia fora de casa i que, per un motiu o per un altre, acaba escollint opcions poc saludables. A L’Hort tenim clar que no cal renunciar al menjar casolà i saludable i per això preparem amb molt de gust plats per emportar a l’oficina.


Plats per emportar a l’oficina


Encarregueu els vostres plats per emportar a l’oficina i oblideu-vos dels fogons. Com ja sabeu, a L’Hort canviem el nostre menú diàriament i, per tant, la varietat que trobareu al nostre restaurant és molt gran. Amanides, verdures, pasta, carns a la brasa, guisats, postres casolanes.. tot això és el que trobareu al nostre restaurant i que us pot solucionar el dinar. Us oferim la fórmula: plat+postres= 6,5€ i podeu fer la vostra comanda a través a la web. Què us sembla?


Siguem pràctics


Molts de vosaltres ja coneixeu els nostres plats i els dilluns veniu a recollir el vostre dinar per a tota la setmana. És una manera d’oblidar-se d’haver d’anar a dinar a buscar el menjar i d’estar tranquil sabent que teniu la setmana coberta amb plats casolans i amb bona matèria prima.


Plats casolans per emportar a l’oficina


A L’Hort d’Ullastrell us oferim sempre plats com fets a casa, amb el millor producte i sense additius, precisament perquè no cal afegir res als nostres plats ja que el producte parla per si sol. Cargols, sopa de ceba, sopa de brou, macarrons gratinats, canelons de rostit, albergínies a la brasa, gírgoles a la brasa, escalivada… Aquests són alguns dels nostres plats que trobareu a la nostra carta.


Guisats per emportar a l’oficina


Des de fa de 20 anys, cuinem plats casolans per a vosaltres i dediquem les hores necessàries als nostres guisats perquè quedin deliciosos. A la nostra cuina sempre hi trobareu plats de xup-xup. Ens encanten! Bacallà amb samfaina, cabrit al forn, galta de porc guisada, conill en salsa, fricandó, sèpia amb patates, vedella amb bolets. Tots els guisats són una excel·lent opció per emportar, ja que només els hi caldrà uns minuts de calor perquè estiguin llestos per sucar-hi pa! Boníssims!


Sempre trobareu plats diferents, en funció de la temporada i del mercat, i us assegurem que gaudireu de tots d’ells en cada mossegada. Bon profit!





Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu de la gastronomia de la nostra terra. Res ens fa més felices que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat.


Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Obrim tots els migdies de dilluns a dissabte. Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Us hi esperem!


10 views0 comments
bottom of page