top of page

Restaurant on organitzar un esdeveniment a Terrassa amb saló privat.

Busques un local per celebrar esdeveniments a Terrassa? L'espai escollit ha d'adaptar-se a les necessitats de la celebració. És important que els assistents interactuïn en un entorn agradable, còmode i perfectament decorat. D'altra banda, la localització ha de proporcionar un bon nivell d'intimitat. Així, els convidats gaudiran de la conversa i de la trobada. Vols organitzar festes a Terrassa? Cuida cada detall perquè l'esdeveniment sigui irrepetible!


Restaurant d'estil rústic per organitzar celebracions a Terrassa

El restaurant L'Hort d'Ullastrell té un saló molt acollidor. És una estança àmplia que està ubicada a la planta superior de l'establiment. Sens dubte, és l'entorn ideal per organitzar esdeveniments especials: comunions, festes d'aniversari, reunions amb amics, batejos, festes nadalenques... En definitiva, és el marc perfecte per programar plans de grup. La decoració del restaurant té un toc rústic i tradicional. El mobiliari de fusta realça la calidesa al menjador i crea una atmosfera molt agradable per organitzar comunions a Terrassa i festes familiars.


Amb freqüència, la llar no ofereix l'amplitud necessària per programar festes amb amics i éssers estimats. Tot i això, és important celebrar els esdeveniments especials en companyia de les persones properes. La trobada enforteix els enllaços afectius i ofereix la possibilitat de crear nous moments en comú. L'Hort d'Ullastrell és un restaurant d'èxit que té més de vint anys d'experiència. L'essència de la tradició no només és present en la decoració del local, sinó també al menú.
Menú per a festes a Terrassa elaborat a mida de cada celebració

Les receptes de cuina casolana i els productes de la zona sorprenen els comensals amb sabors perfectament reconeixibles. El local obre les portes cada dia de l'any, en horari de migdia. També pots fer una reserva per a un sopar de grup que es programarà divendres o dissabte.


Hi ha dos factors que influeixen en la planificació de qualsevol esdeveniment. En primer lloc, l'elecció del local: aquest ha de comptar amb l'amplitud necessària perquè els assistents estiguin còmodes al voltant de la taula. Doncs bé, el saló privat que se situa a la part superior permet que els comensals gaudeixin del seu propi espai. És a dir, la celebració transcorre en un entorn que, igual que la mateixa llar, aporta una sensació d'intimitat agradable.


Com sabeu, les comunions, les festes d'aniversari, les celebracions nadalenques i els esdeveniments familiars giren al voltant de la taula. És a dir, els convidats degusten un menú deliciós mentre mantenen una agradable conversa amb els altres. No obstant això, hi ha nombrosos factors que influeixen en l'elaboració del menú: la temàtica de la festa, el nombre de convidats, l'època de l'any en què es contextualitza la reunió, les preferències dels amfitrions... Un bon menú és clau per l'èxit d'una celebració que es gaudeix a través dels sentits.


Doncs bé, el restaurant L'Hort d'Ullastrell dissenya menús a mida a cada celebració. L'equip de cuina assessora els clients per concretar tots els detalls. Convé puntualitzar que el restaurant treballa directament amb proveïdors que ofereixen productes de màxima qualitat. La compra d'aliments es fa diàriament. D'aquesta manera, les receptes sempre s'elaboren amb ingredients frescos que es troben al millor moment. D'altra banda, el restaurant L'Hort d'Ullastrell mostra l'excel·lència de la cuina tradicional amb propostes gastronòmiques que s'elaboren a foc lent. Una opció ideal per organitzar celebracions a Terrassa.


El valor de la cuina tradicional en un esdeveniment familiar

Durant la celebració d'un esdeveniment familiar o d'una festa amb amics poden sorgir molts dubtes al voltant de l'elecció del menú. Tingues en compte que cada comensal té els seus gustos i preferències (com mostren les receptes preferides de cada convidat). Per això, és important trobar un menú que agradi a tots. La cuina tradicional, que es gaudeix a la mateixa llar i que passa de generació en generació, té un encant especial. En definitiva, forma part de la història familiar, cultural i social. Doncs bé, al restaurant L'Hort d'Ullastrell destaquen les elaboracions realitzades amb la calor de la brasa de carbó i llenya.


És habitual que el menú d'una celebració estigui integrat per una selecció d'entrants àmplia. D'aquesta manera, els comensals gaudeixen d'una oferta variada de propostes. Podeu triar les vostres elaboracions preferides entre totes les opcions disponibles. Però el menú complet s'amplia amb altres propostes entre les quals és possible triar algunes de les alternatives següents: verdures i carns a la brasa, receptes tradicionals i postres casolanes que endolceixen el paladar. El flam d'ou, el pastís de formatge, les trufes, la crema catalana i la mousse de xocolata són algunes de les opcions més demanades.


Menú alternatiu per a persones amb algun tipus d'intolerància

No oblidis que en una celebració de grup és possible que calgui adaptar el menú si un o diversos convidats pateixen algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària. En aquest cas, és essencial fer un pla alternatiu que s'adapti a les necessitats dels comensals. Com podeu veure, l'organització d'un esdeveniment requereix una planificació excel·lent des del punt de vista gastronòmic.


Doncs bé, el servei del restaurant s'adapta perfectament a les necessitats de qualsevol celebració de grup. El saló superior ofereix el marc perfecte per gaudir d'una vetllada agradable. A més, l'equip de cuina s'implica en crear un bon menú que sorprèn tots els comensals. El toc rústic també és present en la decoració de les taules del restaurant. El parament amb una estètica tradicional realça la presentació de cada recepta.Per tant, si vols celebrar esdeveniments a Terrassa, posa't en contacte amb nosaltres per fer la teva reserva. Generalment, una celebració familiar es recorda durant molt de temps. Visita L'Hort d'Ullastrell: és a Carrer de Valls, número 119. És l'entorn perfecte per gaudir d'una vetllada irrepetible en companyia de persones especials per a tu!Comments


bottom of page