top of page

Restaurant amb menú a Terrassa

Updated: Jul 5, 2021

Si busqueu un restaurant amb menú a Terrasa, ho teniu ben fàcil: L’Hort d’Ullastrell. Amb menú diari pels dies feiners amb un preu de 13,50€ us oferim els nostres plats amb una fórmula ràpida pels dies en els que no us podeu entretenir.


Restaurant amb menú a Terrassa


A L’Hort d’Ullastrell sempre podeu dinar a la carta i degustar tots els nostres plats assaborint-los i gaudint d’una bona sobretaula però entre setmana, quan anem tots de bòlid, el que més us convé és un menú diari on us oferim sempre carns a la brasa i plats de temporada per escollir.


El menú feiners de L’Hort d’Ullastrell


El nostre menú feiners canvia cada dia i sempre us oferirà una àmplia varietat de plats, entre els quals trobareu tres primers, en els que s’empre s’inclou alguna verdura. Ara, a l’estiu, predominen les amanides (verda, de cabdells, de pasta, de llegums…). També podeu trobar macarrons, carpaccio de carbassó, mousse d’albergínia, escalivada… De segons sempre hi ha tres opcions que solen ser a la brasa perquè, com ja sabeu, tenim passió per elles. Pollastre, botifarra, galta de porc, llom de porc, peix del dia… i sempre ho acompanyem amb patata al caliu.

També trobareu un plat del dia, que preparem amb producte de temporada i que no podeu deixar escapar. I també és habitual que trobeu algun plat de pasta i verdures a la brasa.

I de postres, per suposat, opcions casolanes de L’Hort.

Com veieu, teniu on escollir, i sempre amb la seguretat de què encertareu amb la vostra elecció.


Cuina casolana


Tots aquests anys al vostre servei a Terrassa ens demostren que la cuina casolana és una fórmula d’èxit. A L’Hort cuinem de manera tradicional, gaudim amb guisos, salses i xup-xup. Ens enamoren els sofregits, dedicar el temps necessari a cada plat, la cuina casolana. Ens torna bojos sucar pa i esperem a que vosaltres també. Quin plat us ve de gust que us preparem?L’Hort d’Ullastrell és el vostre restaurant amb menú a Terrassa. Us esperem tots els dies laborables per gaudir d’ell! Recordeu que també oferir un menu feiners per emportar, que consta d’un plat i unes postres per 6,5€ i podeu fer la vostra comanda al nostre web.

Amb més de 20 anys d’experiència al sector, cuinem per a vosaltres i el nostre compromís segueix intacte: cuidar-vos mentre gaudiu dels nostres plats. Res ens fa més feliços que veure-us al nostre restaurant i servir-vos els plats que amb tanta cura hem preparat. Obrim tots els migdies de l’any, us hi esperem!


Penseu què us ve de gust i feu la vostra comanda tranquil·lament a través del nostre web. Podeu fer-la en qualsevol moment del dia i seleccionar el dia i hora de recollida al restaurant. Durant tot l’any, entre setmana, tenim disponible el nostre menú feiners per emportar, que està format per un plat + postres a 6,5€. Una molt bona opció per gaudir a la feina del nostre dinar i oblidar-se de cuina i fogons.


Ens trobareu al Carrer de Valls 119 de Terrassa. Fins aviat!


12 views0 comments

Kommentare


bottom of page